Marmoleum Click RAVEN

Vorige Artikel 17 van 20 Volgende
€ 47,50 (inclusief btw)

De marmoleum click tegel is een zeer hoogwaardige designvloer welke eenvoudig zelf te leggen is. Dus niet langer een vakman nodig om te laten lijmen maar gewoon zelf doen! Een prachtige vrijwel naadloze vloer voor elke ruimte in het interieur, winkel, salon of kantoor.

Marmoleum Click is een marmoleumvloer gemaakt op laminaat met een geluid absorberende kurk onderlaag.

Deze worden snel en probleemloos aan elkaar geklikt dankzij een uniek en gepatenteerd clicksysteem. Marmoleum click maakt al je creatieve dromen in een handomdraai stralende werkelijkheid. Deze vloeren zijn zeer mooi, robuust en erg sterk met een totale dikte van 9,8 mm, de marmoleum toplaag is 2,5 mm.

Door het productieproces en de lange levensduur, waarbij de uitstraling behouden blijft, is de Marmoleum click een van de duurzaamste vloerbedekkingen. En bij een verhuizing kan het ook nog eens meeverhuisd worden!

Verkrijgbaar in twee afmetingen:
- 30 x 30 cm
- 30 x 60 cm

Levertijd op aanvraag. Verkrijgbaar in vele fraaie kleuren.

Prijs is per doos (0,63 m2 - 30x30 / 1,26 m2 - 60x30)

Liever eerst in het echt zien? MAIL ons dan gerust om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom

Een natuurlijke Click

Constructie
Marmoleum Click is een laminaat gemaakt met een geluid absorberende kurk rug en een 2,5mm Marmoleum toplaag. 

Antistatisch & bacteriostatisch
Door de natuurlijke ingrediënten van Marmoleum Click is het een goede keuze voor u en uw omgeving. Marmoleum Click verbetert de omgeving voor mensen met allergieën. Click is antistatisch waardoor stof en vuil worden afgestoten. Dit verbetert bovendien de luchtkwaliteit. Door de bacteriostatische eigenschappen weert Click het verspreiden van bacteriën.

Natuurlijke ingrediënten
Marmoleum houdt van het leven en is er daarom erg zuinig op. Marmoleum Click is dan ook gemaakt met de allerbeste natuurlijke grondstoffen zoals: lijnzaadolie, hars, kalk, jute en milieuvriendelijke pigmenten. Dit maakt de vloer tot een van de meest natuurlijke en duurzame vloeren. 

Duurzame vloerbedekking
Onze Marmoleum Click vloeren zijn mooi, robuust en erg sterk met een totale dikte van 9,8 mm. Door het duurzame productieproces en de lange levensduur, waarbij de uitstraling behouden blijft, is Marmoleum Click een van de duurzaamste vloerbedekkingen. En bij een verhuizing kan het ook nog eens meeverhuisd worden.

© 2018 - 2021 vloerfabriek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel